VvE schoonmaak

Professionele schoonmaak voor elke tak van dienst

90%

geeft ons een 9 of hoger

40+

projecten

Schoonmaakspecialist voor VvE’s

VvE schoonmaak

Als Vereniging van Eigenaren een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf in Zuid-Holland nodig? Bij Roxar Cleaning Services, dé nummer-1 schoonmaakspecialist voor VvE’s, weten we precies wat u nodig heeft.

Bij ons bent u aan het juiste adres voor het uitbesteden van alle gemeenschappelijke ruimtes in uw flat of appartementencomplex die de beste zorg en aandacht verdienen. Door gebruik te maken van onze expertise en hoge kwaliteit milieuvriendelijke producten creëert u optimaal woongenot voor alle bewoners.

Intensief gebruik vereist professionele aanpak

Een VvE-complex gaat doorgaans gebukt onder intensief gebruik. Met de vele mensen die binnen het gebouw wonen en gasten die hier tevens ontvangen worden, is dat logisch. Dit maakt het echter des te belangrijker dat er een sterke focus ligt op schone en verzorgde uitstraling. Weinig is immers zo fijn als thuiskomen in een schone, opgeruimde omgeving.
Bovendien is gebleken dat indien een complex met de juiste aandacht en regelmaat wordt schoongemaakt, het bewoners ook stimuleert om zelf met zorg met de ruimtes om te gaan. Een win-win situatie dus. Bij Roxar Cleaning Services begrijpen we dit als geen ander.

  • Milieuvriendelijke aanpak

  • Gemiddelde beoordeling van een 9

Werkzaamheden

We staan altijd open voor een ontmoeting, waarbij we tijdens een persoonlijk gesprek bij u op locatie de mogelijkheden verkennen. Op basis hiervan zal vervolgens een offerte op maat worden opgesteld.
Kom vandaag nog met ons in contact! Ook in geval van spoed staat we voor u paraat.

Wij kunnen u van dienst zijn met een vakkundige schoonmaak van onder meer:

  • Portieken
  • Hallen
  • Vloeren
  • Ramen
  • Trappenhuizen
  • Liften
  • Fietsenstallingen
  • Parkeergarages

VvE schoonmaak volgens plan

Het is daarbij goed om te weten dat we altijd in overleg met de VvE een effectief schoonmaakplan opstellen alvorens ons team start met de klus, of het nu om een eenmalige of periodieke reiniging gaat. Samen lopen we het gebouw door om de omvang van het project in te kunnen schatten en te ontdekken welke ruimtes mogelijk extra aandacht verdienen. We houden hierbij vanzelfsprekend ook rekening met uw eigen wensen. Roxar Cleaning Services beweegt graag flexibel met u mee.

Ook een effectief schoonmaakplan op maat nodig?

Neem vandaag nog contact met ons op. Samen verkennen we graag de mogelijkheden.