Schoolschoonmaak Basisschool

Professionele schoonmaak voor elke tak van dienst

90%

geeft ons een 9 of hoger

40+

projecten

Portfolio van meer dan 10 scholen

Schoolschoonmaak basisschool

Het onderhouden van een basisschool is anders dan iedere andere schoonmaakopdracht. Hiervoor is namelijk een nog grotere mate van specialisme vereist. Juist op een plek waar grote groepen kinderen bij elkaar in één gebouw verzameld zijn en het immuunsysteem van het kind nog volop in ontwikkeling is, dient hygiëne bovenaan het prioriteitenlijstje te staan.

Waarom professionele schoonmaak basisschool?

De basisschool is voor kinderen een plek waar veel tijd wordt doorgebracht, lerende in de schoolbanken en buiten tijdens de gebruikelijke pauze. Om ervoor te zorgen dat elk kind de kans krijgt op zijn of haar eigen wijze te leren en zich volledig te ontplooien, is beschikken over een schone, stofvrije leeromgeving essentieel.

Maar niet alleen de kinderen zelf hebben baat bij schone ruimtes, dit geldt eveneens voor de leraren. Zij zijn in een fris lokaal beter in staat om de te leren stof over te brengen. Bovendien draagt een gezonde omgeving bij aan het terugdringen van ziekteverzuim, waardoor de kans dat hele klassen thuis moeten blijven door ziekte van een docent tot het minimum worden beperkt.

  • Meer dan 10 scholen in ons portfolio

  • Gemiddelde beoordeling van een 9

Als alleen het beste goed genoeg is

Iedere zichzelf respecterende basisschool kan niet zonder het in de arm nemen van een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf in Zuid-Holland, zoals Roxar Cleaning Services. Voor het vakkundig schoonmaken van zo’n school is het werken volgens een effectief plan op maat, opgesteld door professionals op dit gebied, namelijk onmisbaar. Dit vereist heldere communicatie, vertrouwen en afspraken die nagekomen worden.

Wij richten ons hierbij op de volgende aandachtsgebieden:

  • Entree en gangen
  • Klaslokalen
  • Sanitair
  • Kantines
  • Gymzalen
  • Trappenhuizen
  • Vloeren
  • Ruiten

Ook in geval van calamiteiten

Goed om te weten is dat wij ook in onverwachte situaties proactief kunnen handelen. Te denken valt aan water-, storm- of brandschade. Maar ook in het geval van een uitbraak van luizen, schurft of een overdraagbaar virus (zoals Covid) staan we voor u klaar.

Als specialist weten we de rust te bewaren en ook dan met een plan op maat te komen dat zijn vruchten afwerpt. Zo kunnen we bijvoorbeeld een nulbeurt voorstellen, waarbij we het hele gebouw van boven tot beneden desinfecteren.

Hét schoonmaakbedrijf voor basisscholen in Zuid-Holland

Ook een effectief schoonmaakplan op maat nodig?

Neem vandaag nog contact met ons op. Samen verkennen we graag de mogelijkheden.