Over ons

Professionele schoonmaak voor elke tak van dienst

90%

geeft ons een 9 of hoger

40+

projecten

Meer dan 20 jaar ervaring

Roxar Cleaning Services, uw expert in schoonmaakdiensten

Met meer dan 20 jaar ervaring aan boord van Roxar Cleaning zijn we dé schoonmaakspecialist in Zuid-Holland. Dagelijks staan we met een gedreven team bestaande uit inmiddels al zo’n 40 vakbekwame professionals voor u klaar om u van de best mogelijke service te voorzien.

Top kwaliteit

In principe zijn we in te zetten voor al uw schoonmaakdiensten die de hoogst mogelijke kwaliteit vereisen.

Brede expertise

Onze expertise ligt voornamelijk op het gebied van basisscholen, kinderopvang en buitenschoolse opvang.

Maar ook winkels, recreatiewoningen, kantoren en horecagelegenheden behoren tot ons dienstenpakket.

Onze werkwijze

Werkwijze van ons schoonmaakbedrijf in Zuid-Holland

Duidelijkheid, transparantie en volledig ontzorgd

Duidelijkheid, transparantie en volledig ontzorgd worden zijn hierbij belangrijke kernwaardes. Om de kwaliteit te bewaken en continuïteit te waarborgen werken we standaard met een service-level agreement. Hierin staan alle gemaakte afspraken tussen de opdrachtgever en -nemer tot in detail uitgewerkt. Dit voorkomt vervelende verrassingen achteraf en schept rust.

Onderdeel daarvan zijn de maandelijkse evaluatiegesprekken met onze klanten. Hierbij worden onderwerpen als de voortgang van het project en eventuele aandachtspunten besproken. Dit gaat het ontstaan van ruis tegen, plus dat we op die manier investeren in een vruchtbaar vervolg van onze samenwerking.

We houden onszelf daarnaast ook scherp door regelmatig controles uit te voeren op de werkvloer, aan de hand van steekproeven. Zo bouwen we voortdurend aan beter.

Persoonlijk & betrokken

Het hebben van een vast en persoonlijk aanspreekpunt is wel zo fijn. Dat begrijpen we bij Roxar Cleaning als geen ander. Daarom hechten we grote waarde aan zo kort mogelijke lijnen.

Wie contact opneemt met ons schoonmaakbedrijf in Zuid-Holland krijgt altijd eigenaar Ashwan te spreken. Hij kent de meeste van onze klanten al jaren en weet dankzij het standaard één-op-één contact precies wat er speelt. Ashwan staat niet alleen binnen onze standaardopeningstijden voor u klaar, maar is 24/7 bereikbaar, dus ook indien er onmiddellijke actie vereist is. Maak in dit geval gebruik van onze spoedlijn.

Milieuvriendelijke keus

Aandacht hebben voor de natuur om ons heen vinden we overigens vanzelfsprekend. Roxar Cleaning Services investeert om die reden in klimaatneutraal ondernemen. Zo zijn de meeste van onze producten milieuvriendelijk en afbreekbaar. Daarmee zijn we ook op dit vlak een verantwoorde keuze.

Ook een effectief schoonmaakplan op maat nodig?

Neem vandaag nog contact met ons op. Samen verkennen we graag de mogelijkheden.